Met zorg leg ik de kracht, kwetsbaarheid en schoonheid van een retraite of ceremonie vast. Fotografie en film zijn hierin mijn kunstvormen om een stukje magie te vereeuwigen. Zo gaan de deelnemers naar huis met een tastbare herinnering en heb jij als organisator en spaceholder promotiemateriaal voor je volgende event.

Een inkijkje in mijn werk

Waarom je je event vastgelegd wilt hebben


Als spiritueel ondernemer wil je graag de juiste mensen bereiken. Hoe doe je dat nou beter dan door je evenementen, ceremonies of retreats vast te leggen. Momenten waar je al je energie in steekt en waar je in het moment flowed. Deelnemers komen voor jou, het werk wat je doet en de ruimte die je neerzet. Allemaal super waardevol. Dat verdient het om gezien te worden. Dankzij passende fotografie en video's bereik je nog meer mensen met jouw zielsmissie.


Waarom je mij als fotograaf wilt


Ik ken de wereld van ceremonies en retreats. Zowel als deelnemer en als fotograaf en filmmaker. Daardoor weet ik wat jij als organisator wilt: een fotograaf die de energie in de groep leest, die bekend is met energiewerk en die weet wanneer een foto te maken en wanneer mee te spaceholden zodat deelnemers kunnen zakken.


Ik legde eerder al met passie en liefde retreats en evenementen vast in Zweden, Portugal en Nederland. En ik kan niet wachten om ook jouw event vast te leggen met de energie die het verdient.

Reviews

Reviews

“Ik heb ruime ervaring met Yalou als foto- en videograaf en ervaar haar aanwezigheid en werkwijze als subtiel en zeer prettig. De beelden die ze maakt, vertellen echt verhalen en vangen de essentie van de sfeer van mijn evenementen. Er zit enorm veel creativiteit en talent in haar creaties en ik hoop dat we nog vaker zullen samenwerken.”

Pakketen & Tarieven


Ieder retreat en ceremonie is anders. Qua insteek, qua locatie, qua investering. Daarom maak ik graag een offerte op maat voor je wanneer deze pakketten net niet passen.

Ceremonie uurtje


Het ceremonie uurtje is perfect wanneer je een korte ceremonie organiseert of wanneer je slechts enkele beelden wilt hebben ter promotie van je werk.


  • Kennismakingsgesprek
  • 1 uur shooten tijdens een ceremonie
  • 10 foto's in hoge kwaliteit*
  • aangeleverd in een privé gallerij


Investering: €295,- excl. btw

Ceremonie dagdeel


Tijdens een dagdeel hebben we de tijd om in de energie te zakken en kunnen deelnemers wennen aan dat ik er ook ben. Tijdens een dagdeel fotograferen vang ik de magie van je werk zonder dat je door hebt dat ik er ben.


  • Kennismakingsgesprek
  • Dagdeel (4 uur) shooten tijdens een ceremonie
  • 50 foto's in hoge kwaliteit*
  • aangeleverd in een privé gallerij


Investering: €550,- excl. btw

Ceremonie dag+


Wil je mij een daglang aanwezig op je evenement of organiseer je een meerdaags retreat? Ik leg het met veel liefde vast.


Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden en inverstering.


*de foto's worden aangeleverd in een privé galerij waaruit je zelf je selectie mag maken.

Het is mogelijk om tegen een meerprijs extra foto's bij te kopen.Let's get in touch!


Heb je een vraag? Of wil je vrijblijvend kennismaken om te kijken of er een klik is? Laat een berichtje achter en dan plannen we een belletje in!


Liefs,

Yalou


Zwangerschap & New born fotografie


pssst, wist je dat ook ook zwangerschappen, bevalingsreportages en new bord shoots aanbied? Lees er hier meer over.

Personal Branding Fotografie


Kun jij als ondernemer wel een aanvulling gebruiken op je beeldenbank? Is het tijd voor nieuwe social media of website fotos? Bekijk mijn pakketten.