Woman = Nature

Woman = Art


Hoe dat precies zit wil ik heel graag verder ontdekken met een paar dappere vrouwen. Met jou. Vrouwen die klaar zijn om hun eigen lichaam en wezen als kunst te omarmen & zich op een sensuele, sexy en krachtige manier vastgelegd willen hebben. (Semi) naakt in de natuur. 

Wat gaan we doen? 


Tijdens een boudoir ceremonie-shoot ga ik de krachtige, prachtige powervrouw die je bent vastleggen. Met alles wat daarbij komt kijken. 

Want eerlijk, hoe vaak zijn we wel niet onaardig tegen ons lichaam.

Vinden we iets niet zo mooi of vinden we 'anders' beter. We zijn zo streng voor onszelf! Terwijl dat helemaal niet nodig is. 


You are art.


Als ik iets geleerd heb van mijn sisterhood de afgelopen jaren, dan is het hoe prachtig divers alle vrouw zijn. En hoe helend het kan zijn om daarin empowerd te worden.  Dat gevoel van empowerment wil ik je teruggeven in kunstzinnige foto's. 


Net als de natuur zijn wij altijd veranderlijk. En net als de natuur heeft ieder seizoen (van ons) haar schoonheid en kracht. 

Wij vrouwen zijn de belichaming van Mother Nature. 

Wij vrouwen zijn kunst.

& het is tijd dat we dat ownen. 

Een boudoir shoot is een cadeautje aan jezelf. Een blijvende herinnering aan hoe jij in deze fase van je leven bent. Een herinnering aan jouw schoonheid.


Laat mij jouw Woman Nature vangen, in al je schoonheid, kracht en kwetsbaarheid. We gaan (bijna) met de billen bloot en stappen letterlijk en figuurlijk in de schoonheid van onze natuur. 


ARE YOU READY?

Praktisch


Samen gaan we landen in de natuur met behulp van een korte cacao ceremonie. Daarna is het tijd om te onderzoeken wat vrouwelijkheid betekend en hoe jij verbonden bent met de schoonheid van de natuur.


Weet dat naakt niet verplicht is! Boudoir fotografie gaat om jouw sensualiteit en vrouwelijkheid. Dat mag dus ook in lingerie of kleding. Al zou ik je willen uitnodigen jezelf de ontdoen van zoveel mogelijk lagen om letterlijk en figuurlijk tot de kern van jou te komen.


Deze shoot is een mini ceremonie ter ere van jezelf, waarbij je mag zakken in je lichaam en waarbij je na afloop 10 krachtige foto's van jezelf krijgt. Eentje uitgeprint als fine-art print zodat je naast de ervaring en de digitale beelden, ook een fysieke herinnering hebt van jouw moment. 


Samen kiezen we een geschikte plek uit. De ceremonieshoot zal een uur tot 1,5 uur duren. 

Investering


De investering voor deze try-out shoot is nu slechts €549,- €449,- incl btw *


Dit is inclusief:

  • Kennismakingsgesprek waarbij we intunen op jouw verlangens rondom deze shoot.
  • Een ceremonie-shoot van ongeveer 1,5 uur waarin we jouw Woman Nature vastleggen.
  • Cacao en fruit bij the shoot.
  • 10 digitale nabewerkte beelden die je zelf mag uitkiezen uit een uitgebreide galerij*
  • Een fine-art print van 20x30 cm van je favoriete foto t.w.v €65,-. Fine-art prints worden gedrukt op speciaal papier gemaakt van katoenvezel en is vrij van chemische toevoegingen.


Ik heb 5 plekken voor een try-out tarief.

Het is een try-out shoot van een nieuw pakket wat ik aan het ontwikkelen ben.

Ik zou je eerlijke feedback enorm waarderen!


*excl. eventuele reiskosten buiten een straal van 25 km van postcode 1381CW (Weesp).

** Het is mogelijk om extra foto's bij te bestellen voor €15,- excl. btw per foto.

Gaan we samen kunst maken?


Voel je een JA!

Laten we samen een geschikt moment voor een shoot kiezen.

Zie ik je binnenkort voor m'n lens?


Stuur me een berichtje via het contact formulier of via Instagram. Ook als je vragen of twijfels hebt.


Liefs,


Yalou