I'm here to capture the next generationNieuw leven verdient het om gevierd te worden. Ik zie een zwangerschap en geboorte als een grote, schitterende initiatie ceremonie. Die ceremonie en overgang wil ik met je vieren door middel van liefdevolle fotografie. Of dat nu van je zwangerschap is, tijdens de geboorte zelf of tijdens een newborn fotoshoot met jou en de kleine.

Wat gaan we doen?


Tijdens een kennismakingsbelletje hoor ik graag hoe het met jou en de kleine gaat en wat voor shoot jij in gedachte hebt. Wat voor beelden jij voor je ziet of welk gevoel je vast wilt leggen. Hier gaan we samen over brainstormen. We kiezen een geschikte locatie en als het goed voelt, plannen we meteen een shootdatum in!

Dit kun je verwachten


Wanneer je met mij een zwangerschaps- of new born fotoshoot doet, kun je dromerige en speelse beelden verwachten. Foto's die de liefde tussen jou en je (ongeboren) kindje vangen.


Ik hou ervan om in de natuur te fotograferen. Om te spelen met de elementen en kleuren. Al is het natuurlijk ook mogelijk om bij jou thuis een fotoshoot doen. Lekker comfortabel in je vertrouwde omgeving. Samen maken we er een relaxte en creatieve dag van.


Na afloop heb jij schitterende foto's die dit bijzondere momenten vereeuwigen! 


Moeder & Kind Fotografie Pakketten


Ik bied onderstaande pakketten aan. Heb je iets anders voor ogen? Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden! Op aanvraag leg ik ook bevallingen vast of fotografeer ik grotere gezinnen.

Zwangerschaps fotoshoot


Tijdens deze fotoshoot vieren we samen jouw zwangerschap. De pracht van je lichaam waarin nieuw leven groeit. We vangen de liefde voor het wonder wat binnenkort op de wereld komt.


Het ideale moment voor een zwangerschapsfotoshoot is tussen de 30-34 weken.


Dit krijg je:

 • Online kennismakingsgesprek (30 min).
 • Fotoshoot van 1,5 uur, alleen en/of met je partner
 • 15 foto's in die je uit een online privé galerij kunt selecteren
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Persoonlijk stylingsadvies qua kleurkeuzes i.c.m. de locatiekeuze


Investering: €299,- incl. btw


Eventuele extra kosten: reiskosten buiten Weesp (€0,30 per kilometer + parkeerkosten), kosten locatiehuur, bijbestellen extra foto's, fotobook of fineart print.

New Born fotoshoot


Een tastbare herinnering voor later, dat krijg je met een fotoshoot van jullie nieuwe kindje. Een moment om even stil te staan bij dat kleine wonder dat zo hard groeit.


Dit krijg je:

 • Online kennismakingsgesprek (30 min).
 • Fotoshoot van 1,5 uur, alleen en/of met je partner
 • 15 foto's in die je uit een online privé galerij kunt selecteren
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Persoonlijk stylingsadvies qua kleurkeuzes i.c.m. de locatiekeuze


Investering: €299,- incl. btw Actieprijs! €199,- incl. btw *

Speciale prijs voor de ouders die mij helpen met het uitbreiden van mijn portfolio van pasgeboren kindjes. De eerste 5 boekingen krijgen €100,- korting!


Eventuele extra kosten: reiskosten buiten Weesp (€0,30 per kilometer + parkeerkosten), kosten locatiehuur, bijbestellen extra foto's, fotobook of fineart print.


Extra's voor na de shoot

Fine Art Print

EEN UNIEK, PERSOONLIJK KUNSTWERK


 • 30 x 40 cm print
 • Gedrukt op Photo Rag® papier. Een natuurlijk papier met een zeer fijne structuur en gemaakt van 100% katoenvezel. Bevat geen chemische toevoegingen en is hierdoor zuurvrij en pH-neutraal, zeer lange levensduur (enkele eeuwen) en zeer goed waterbestendig.
 • Ingelijst in zwarte/witte/gouden/zilveren lijst
 • Opgestuurd met een persoonlijke note


Investering: €75,-Veel gestelde vragen

Hoe zit het met reiskosten?

De genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 15 kilometer rondom Weesp (postcode 1381CW). Daarbuiten breng ik €0,30 cent per kilometer en eventuele parkeerkosten in rekening.

Is de locatie verder dan 1 uur rijden vanaf postcode 1381CW, dan reken ik vanaf 1 uur reistijd €25 extra per half uur.

Voor welke doeleinden mag ik de foto's gebruiken?

De foto's zijn voor privé gebruik. Wanner je de foto's online deelt op bijvoorbeeld Instagram, vraag ik je @yalou.nl te vermelden als fotograaf.

Zit er een watermerk op de foto's?

Nee, de foto's zijn vrij van watermerk. Wel vraag ik je om mijn naam of instagram @yalou.nl te vermelden wanneer je de foto's gebruikt.

Help je me met poseren?

Ja natuurlijk help ik je om zo mooi mogelijk op de foto te staan. Tegelijkertijd gaan we ervoor zorgen dat het niet als poseren voelt. We gaan spelen en in de energie stappen die we samen willen overbrengen. Ik begeleid je hierin.

Help wat trek ik aan?

Wanneer je een shoot bij mij boekt stuur ik je vooraf tips en tricks qua kleding en kleuren keuzes. Heb je daar vervolgens nog vragen over of wil je even sparren, je kunt me altijd een berichtje sturen. Ik denk graag mee.


Let's get in touch!


Heb je een vraag? Of wil je vrijblijvend kennismaken om te kijken of er een klik is?

Laat een berichtje achter en dan plannen we een belletje in!


Liefs,

Yalou