Als ondernemer werk je met passie. Je hart en ziel zit in het werk wat je doet, maar er komen ook een hoop randzaken bij kijken: marketing is er daar een van. Jezelf verkopen. Je verhaal blijven delen zodat de juiste klanten je weten te vinden. Dat kan een energievreter zijn, maar dat hoeft niet. Met de juiste fotografie of videografie wordt marketing een feest en verkoop je meer! Ik help je graag.

Jouw beeldverhaal maken


Wat je doet qua werk is voor jou heel duidelijk, maar hoe breng je dat op een creatieve en toegankelijke manier over aan je potentiële klanten en nieuwsgierige familieleden?


Cliché maar waar:


Een beeld zegt meer dan duizend woorden


Met passende fotografie en video's til je je bedrijf naar een volgend niveau.


Maar welke beelden vangen nou écht wat je doet en aanbiedt als ondernemer? Dat is iets wat we samen onderzoeken tijdens een kennismakingsgesprek. Als verhalenverteller begeleid ik je in deze personal branding ontwikkeling.


Samen krijgen én maken we jouw beeldverhaal helder!


Alea-Sophie, marketeer voor duurzame ondernemers

Dit gaan we doen


Samen zorgen we ervoor dat je altijd passende en mooie fotografie hebt voor je website en social media. Wanneer je een van de onderstaande fotografie pakketten kiest, kies je voor een waardevolle aanvulling op je beeldenbank en positionering als ondernemer:


 • Wie ben jij en wat maakt jou uniek in het werk wat je doet?
 • Hoe vertalen we deze passies, ambities en kwaliteiten in pakkende fotografie?
 • Welke beelden heb je nodig om je missie op een duidelijke en mooie manier uit te dragen op je website of social media?


Dit zijn zomaar wat vragen waar we dieper op ingaan tijdens een brainstorm sessie voorafgaande aan de shoot.

Met mijn achtergrond als visueel antropoloog, content creator en marketeer denk ik op een unieke en creatieve wijze met je mee. Samen gaan we de energie van jouw bedrijf in beeld vangen.


Ghislaine de Mooij - Geeft trauma release, brainspotting, choahing en reiki sessies

Waarom je dit wilt


Zichtbaar zijn met wat je als ondernemer aanbiedt is belangrijk, maar soms ook lastig. Wanneer je een van de fotografie pakketten afneemt, zorgen we ervoor dat je altijd de juiste beelden hebt om jouw verhaal te delen. En met juiste beelden bedoel ik unieke fotografie die jouw energie die en je werk vangen. Beelden die deze energie overbrengen naar jouw potentiële klanten.


Dit krijg je


 • Een gepersonaliseerde en goed gevulde beeldenbank
 • Unieke fotografie van hoge kwaliteit
 • Een sessie met mij over jouw visuele merk identiteit
 • Beelden die van je marketing een feest maken

Deze ondernemers gingen je voor

Deze ondernemers gingen je voor

“Werken met Yalou voelt als een heel groot cadeau. Ze fotografeert met zelfvertrouwen en dat brengt rust. Yalou neemt de tijd af te stemmen met de essentie van jou en wat je met de foto's wilt overbrengen en denkt mee hoe je dit concreet vorm kunt geven.”


De Pakketten

Personal Branding Fotografie

Level Up


Het Level Up pakket is voor de ondernemer die haar bedrijf naar een volgend niveau wil tillen. Iemand die met een goed gevulde beeldenbank wilt starten om haar ondernemersverhaal te ondersteunen.


 • 30 min. kennismakingsgesprek & brainstorm
 • Fotoshoot van 1,5 uur
 • 2 kledingwissels
 • 15 foto's*


Investering: €495,- excl. btw.


All in


Het All In pakket is voor de ondernemer die - de naam zegt het al - er volledig voor wil gaan. Die een dikke vette ja voelt om haar onderneming met fotografie en film echt op de kaart te zetten.


 • 30 min. kennismakingsgesprek & brainstorm
 • Fotoshoot van 2,5 uur
 • meerdere kledingwissels
 • 30 foto's*
 • 1 reel**


Investering: €650- excl. btw.
Vier Seizoenen Deal


Het vier seizoenen deal pakket is voor de ondernemer die het hele jaar rond de mooiste en meest actuele foto's wilt voor haar social media en website. Op deze pagina lees je er meer over.


In het kort:

 • 4x een fotoshoot van 45 minuten, verspreid over het jaar
 • Een fotoshoot afgestemd op het verhaal en de energie van dat seizoen en jouw aanbod
 • Het hele jaar door een passende beeldenbank
 • Al je fotografie in één stijl, zodat je klanten je herkennen
 • 10 foto's per keer, in je eigen online privé galerij


Investering: €1400,- excl. btw.

Betaling in twee of drie termijnen mogelijk. 


Zij koos voor de 4 seizoenen deal;

Zij koos voor de 4 seizoenen deal;

“Ik ben zo blij met mijn foto's. Sinds mijn beeldmateriaal zo mooi is, krijg ik veel meer aanvragen voor sessies binnen.”

*de foto's worden aangeleverd in een privé galerij waaruit je zelf je selectie mag maken.

Het is mogelijk om tegen een meerprijs van €15, - excl. btw extra foto's bij te kopen.

**de inhoud van de reel(s) bepalen we samen tijdens de brainstorm.


Veel gestelde vragen

Hoe zit het met reiskosten?

De genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 15 kilometer rondom Weesp (postcode 1381CW). Daarbuiten breng ik €0,30 cent per kilometer en eventuele parkeerkosten in rekening.

Is de locatie verder dan 1 uur rijden vanaf postcode 1381CW, dan reken ik vanaf 1 uur reistijd €25 extra per half uur.

Voor welke doeleinden mag ik de foto's gebruiken?

Alle foto's mag je voor online promotie gebruiken. Dus voor je website en social media. Wanneer je de foto's voor offline doeleinden - zoals print - wilt gebruiken, maken we daar aparte afspraken over.

Zit er een watermerk op de foto's?

Nee, de foto's zijn vrij van watermerk. Wel vraag ik je om mijn naam of instagram @yalou.nl te vermelden wanneer je de foto's gebruikt.

Help je me met poseren?

Ja natuurlijk help ik je om zo mooi mogelijk op de foto te staan. Tegelijkertijd gaan we ervoor zorgen dat het niet als poseren voelt. We gaan spelen en in de energie stappen die we samen willen overbrengen. Ik begeleid je hierin.

Help wat trek ik aan?

Wanneer je een shoot bij mij boekt stuur ik je vooraf tips en tricks qua kleding en kleuren keuzes. Heb je daar vervolgens nog vragen over of wil je even sparren, je kunt me altijd een berichtje sturen. Ik denk graag mee.


Let's get in touch!


Heb je een vraag? Of wil je vrijblijvend kennismaken om te kijken of er een klik is? Vul het onderstaande formulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.


Liefs,

YalouZwangerschap & New born fotografie


pssst, wist je dat ook ook zwangerschappen, bevalingsreportages en new born shoots aanbied? Lees er hier meer over.

Retreat, Ceremonie & Event fotografie


Organiseer jij binnenkort een retreat, een werk gerelateerd evenement of kom je samen in ceremonie? Ik leg het graag vast. Lees snel verder...