Ben jij als ondernemer klaar voor een personal branding deep dive? Dan is het 4 seizoenen deal pakket wat je zoekt. Dit is hét pakket voor de ondernemer die het hele jaar rond de mooiste en meest actuele foto's wilt voor zijn of haar social media en website.

Werken met de seizoenen


Met het 4 Seizoenen Deal pakket gaan we spelen met de energie van ieder seizoen. Want zoals de natuur altijd in beweging is, ben jij dat als ondernemer ook. Laat je social media en website met je meebewegen.


Ieder seizoen brengt haar eigen energie en kenmerken met zich mee. Dat zie je letterlijk terug in de natuur. Na een zomer vol uitbundig bloeien, verliezen de bomen en planten in de herfst hun kleur en bladeren. Het is tijd om los te laten en te verstillen bij het intreden van de kale winter. Een tijd waar ogenschijnlijk niet zoveel gebeurd, maar waar de natuur zich opmaakt voor een nieuw seizoen van groei in de lente.


Wij mensen zijn onderdeel van de natuur. Ook jij als ondernemer. Het is tijd om dat te laten zien. Ik denk graag met je mee in de hoe en waarom om jouw verhaal en werk te visualiseren.

Jouw beeldverhaal maken


Wat je doet qua werk is voor jou heel duidelijk, maar hoe breng je dat op een creatieve en toegankelijke manier over aan je potentiële klanten en nieuwsgierige familieleden?


Cliché maar waar:


Een beeld zegt meer dan duizend woorden


Met passende fotografie til je je bedrijf naar een volgend niveau. Zo krijgen jouw klanten in één oogopslag een beeld van jou en je bedrijf via je Instagram 'visite kaartje' of website.


Maar welke beelden vangen nou écht wat je doet en aanbiedt als ondernemer? Dat is iets wat we samen onderzoeken tijdens een kennismakingsgesprek. Als verhalenverteller begeleid ik je in deze personal branding ontwikkeling.


Samen krijgen én maken we jouw beeldverhaal helder!

Dit gaan we doen


Samen zorgen we ervoor dat je altijd passende en mooie fotografie hebt voor je website en social media. Om echt het hele jaar door passende fotografie te hebben om je verhaal te delen, is het 4 seizoenen deal de juiste keuze.


Met dit pakket kies je voor een waardevolle aanvulling op je beeldenbank en positionering als ondernemer:


  • Wie ben jij en wat maakt jou uniek in het werk wat je doet?
  • Hoe vertalen we deze passies, ambities en kwaliteiten in pakkende fotografie?
  • Welke beelden heb je nodig om je missie op een duidelijke en mooie manier uit te dragen op je website of social media?


Dit zijn zomaar wat vragen waar we dieper op ingaan tijdens een brainstorm sessie voorafgaande aan de shoot.

Met mijn achtergrond als visueel antropoloog, content creator en marketeer denk ik op een unieke en creatieve wijze met je mee. Samen gaan we de energie van jouw bedrijf in beeld vangen.

Waarom je dit wilt


Zichtbaar zijn met wat je als ondernemer aanbiedt, is belangrijk. En eerlijk, je plaatst geen foto's van jezelf in winterjas terwijl het buiten 30 graden is. Andersom ook niet; die ene mooie foto van jou in het bos, waarbij de bomen hun eerste blaadjes weer krijgen, die gaat het niet goed doen in de herfst. Wat je nodig hebt zijn foto's die jouw bedrijf en verhaal aanvullen op dít moment.


Met het 4 Seizoenen Deal pakket zorgen we ervoor dat je altijd de juiste beelden hebt om jouw verhaal te delen. Het hele jaar rond. En met juiste beelden bedoel ik unieke fotografie die jouw energie en je werk vangen. Beelden die deze energie overbrengen naar jouw potentiële klanten.

Deze ondernemers gingen je voor

Deze ondernemers gingen je voor

“"Ik ben zo blij met mijn foto's. Sinds mijn beeldmateriaal zo mooi is, krijg ik veel meer aanvragen voor sessies binnen."”


4 Seizoenen Deal

Investering


In het kort, dit krijg je:

  • 4x een fotoshoot van 45 minuten, verspreid over het jaar
  • Een fotoshoot afgestemd op het verhaal en de energie van dat seizoen en jouw aanbod
  • Een sessie (30 min) met mij over jouw visuele merk identiteit
  • Mogelijkheid om van één shoot een event-shoot van 1 uur te maken (t.w.v. €295,-)
  • Het hele jaar door een passende en gepersonaliseerde beeldenbank
  • Al je fotografie in één stijl, zodat je klanten je herkennen
  • 10 foto's per keer, in je eigen online privé galerij*


Investering slechts: €1400,- excl. btw, excl. reiskosten.

Betaling in twee of drie termijnen mogelijk.*de foto's worden aangeleverd in een privé galerij waaruit je zelf je selectie mag maken.

Het is mogelijk om tegen een meerprijs extra foto's bij te kopen.


Veel gestelde vragen

Hoe zit het met de reiskosten?

De genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 15 kilometer rondom Weesp (postcode 1381CW). Daarbuiten breng ik €0,30 cent per kilometer en eventuele parkeerkosten in rekening.

Is de locatie verder dan 1 uur rijden vanaf postcode 1381CW, dan reken ik vanaf 1 uur reistijd €25 extra per half uur.

Het is mogelijk om 2x per jaar een langere fotoshoot te doen (i.p.v. 4x) om reiskosten te besparen.

Voor welke doeleinden mag ik de foto's gebruiken?

Alle foto's mag je voor online promotie gebruiken. Dus voor je website en social media. Wanneer je de foto's voor offline doeleinden - zoals print - wilt gebruiken, maken we daar aparte afspraken over.

Zit er een watermerk op de foto's?

Nee, de foto's zijn vrij van watermerk. Wel vraag ik je om mijn naam of instagram @yalou.nl te vermelden wanneer je de foto's gebruikt.

Help je me met poseren?

Ja natuurlijk help ik je om zo mooi mogelijk op de foto te staan. Tegelijkertijd gaan we ervoor zorgen dat het niet als poseren voelt. We gaan spelen en in de energie stappen die we samen willen overbrengen. Ik begeleid je hierin.

Help wat trek ik aan?

Wanneer je een shoot bij mij boekt stuur ik je vooraf tips en tricks qua kleding en kleuren keuzes. Heb je daar vervolgens nog vragen over of wil je even sparren, je kunt me altijd een berichtje sturen. Ik denk graag mee.

Wat is het verschil tussen een event shoot en personal branding shoot?

Tijdens een event-shoot leg ik een van je evenementen vast. Dit kan heel uiteenlopend zijn, van intieme ceremonies tot grotere feesten of congressen.

Bij een personal branding fotoshoot sta jij als ondernemer centraal of schieten we beeldmateriaal die jouw ondernemersverhaal versterkt.

Afhankelijk van je werkveld kunnen deze twee soms wat overlappen, maar het grote verschil is dan dat ik bij een event shoot vastleg wat er gebeurd en bij een personal branding fotoshoot meer meedenk en advies geef tijdens de shoot.

Bied je ook andere fotografie pakketten aan?

Jazeker. Op het gebied van personal branding heb ik nog drie pakketten. Dit zijn eenmalige fotoshoots.

Ook biedt ik zwangerschaps en newborn fotografie aan. En leg ik evenementen en retreats vast.

Je vindt mijn fotografie aanbod via de menubalk bovenaan deze pagina of stuur me een berichtje voor meer informatie.

Let's get in touch!


Heb je een vraag? Of wil je vrijblijvend kennismaken om te kijken of er een klik is? Laat een berichtje achter en dan plannen we een belletje in!


Liefs,

Yalou


Zwangerschap & New born fotografie


pssst, wist je dat ook ook zwangerschappen, bevalingsreportages en new born shoots aanbied? Lees er hier meer over.

Retreat, Ceremonie & Event fotografie


Organiseer jij binnenkort een retreat, een werk gerelateerd evenement of kom je samen in ceremonie? Ik leg het graag vast. Lees snel verder...