Het liefst sta ik achter de camera om de essentie van een beleving te vangen. Dit doe ik bij ceremonies en evenementen. Tijdens contentshoots met bewuste ondernemers of wanneer ik op reis ben.

Mijn diensten

Ceremonie fotoshoot


Met liefde leg ik jullie ceremonie vast. Van vrouwencirkels tot aan bruiloften en alles er tussenin. Zo kun jij ín het moment blijven en zorg ik voor een tastbare herinnering voor later.


prijs op aanvraag.

Content fotoshoot


Kun jij als bewuste ondernemer wel wat nieuw beeldmateriaal voor je website en social media gebruiken? Laat mij je beeldenbank aanvullen.


investering: vanaf €350

Beeldenbank


Ben je opzoek naar sfeerbeelden die je verhalen versterken? Wil je een van mijn (reis)foto's gebruiken voor print of je eigen website? Dat kan!


Prijs op aanvraag


Portfolio


Zij gingen je voor:

Zij gingen je voor:

“De shoot met Yalou was heel professioneel en prettig. Geen haast, geen ongemakkelijkheid, juist heel relaxed en jezelf kunnen zijn. Yalou heeft veel ideeën en denkt graag mee over leuke foto's, scènes en poses. Ik ben onwijs blij met de foto's! Dankjewel Yalou!”


Interesse in een fotoshoot?


Heb je interesse in een fotoshoot? Wil je vrijblijvend meer informatie over de tarieven? Laat een berichtje achter en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.


Liefs, Yalou